2019-04-26 05:32:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Otthonában problémák adódhatnak víz- vagy gázvezetékkel

Napi horoszkóp április 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön tizenegyedik sorsterületén feszítő fényszöget alkot az Uránusszal, ami az ön pénzügyekért felelős területét jelenti. Ez azt jelenti, hogy nem tud anyagi segítséget kapni a mai üzleti tárgyaláson partnereitől, ami miatt igen csalódott.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap az ön első sorsterületén fényszöget kap a Holdtól, ami a karrier területén halad át. Főnökei nemigazán értékelik a mai teljesítményét, ezért ön duzzog. Nem lesz könnyű dolga, mert igen szubjektíven közelíti meg a helyzetet.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars az ön első sorsterületén áll, feszítő aspektusban a Neptunusszal. Ma jobban ki van téve lázas megbetegedéseknek, fertőzéses, allergiás nyavalyáknak, mint általában. Szervezete legyengült, nem árt tehát a fokozott óvatosság.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars az ön tizenkettedik sorsterületén kellemetlen fényszögben a Neptunusszal. Ma mélységes gödörben érzi magát, elbizonytalanodik és elkedvetlenedik. Sajnos előfordulhat, hogy valaki csúnyán becsapja önt, méghozzá olyan személy, akiben mélyen megbízott. Bármi történt is, nézzen szembe a tényekkel és lépjen tovább!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma konfliktusok adódhatnak partnerekkel, üzlettársakkal, sőt, a házastársával is nézeteltérés, harag, bizalmatlanság nehezíti a kapcsolatot. Valaki esetleg be akarja csapni önt. Ön véletlenül se próbálkozzon ilyesmivel, próbálja az embereket olyannak látni, amilyenek a valóságban...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Energiaszintje ma mélypontra került, vigyázzon, nehogy kimerültsége következtében belázasodjon vagy fertőzést kapjon. Kerülje az alkoholt és az olyan gyógyszerek szedését, amit nem az orvos írt elő, ugyanis ma rendkívül érzékennyé válhat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Személyes igényei most kissé háttérbe szorulnak. A mai nap az eltökéltségét teszi próbára, hogy ki mer-e állni és képviselni önmagát, azaz képes-e egyensúlyt teremteni a saját maga szükségletei és mások elvárása között.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap az ön hetedik sorsterületén halad át fényszöget alkotva a Holddal. Ez arra figyelmezteti, hogy az eddig ki nem mondott problémájukat meg kell tudniuk beszélni a párjával. Ön ma minden kis apróságon kiakadhat, figyeljen oda és a nehézségekkel nézzen rögtön szembe.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Partnere és ön között nézeteltérés adódhat, valaki nem mondott igazat a másiknak. Legyen óvatos, fennáll a megtévesztés veszélye, ön meg csak véletlenül se mondjon valótlant, ne most döntsön kapcsolatai sorsáról.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem alkalmas az idő, hogy most bármi újba belefogjon, vagy keresztül vigye akaratát. Arra sem, hogy fontos döntéseket hozzon, főleg olyan személyek nyomására, akik idealizmusát akarják kihasználni. Kedvező viszont a nap az önkéntes jótékony munkára.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold belépett ma az ön első sorsterületére és fényszöget alkot az Uránusszal. Ez a tranzit önt izgalomba hozza és nyitottá teszi új eszmék és élmények iránt. Nyugtalan lesz, bár ez nem zavaró önnek.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Otthonában problémák adódhatnak víz- vagy gázvezetékkel, és pénteken nehéz lehet szakembert találni, aki ezt hirtelen megoldja. Keressen az ismerősei között erre alkalmas embert, vagy kérjen a gyors-szolgálattól azonnali segítséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: